МИНЕРАЛНА ВАТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

МИНЕРАЛНА ВАТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ
16.06.2014

За нас е удоволствие да Ви информираме, че от 3 Май IZOCAM - водещата търговска марка на Турския пазар на изолации започна производство на ново поколение стъклена вата, която е по – благоприятна за употреба и има по – екологични характеристики.

 

Характеристиките на продукта са по-добри, цвета е малко по-тъмно жълто.

 

Нова опаковка !!! От жълто -  на зелено с бели ленти.

 

Стара опаковка              Нова опаковка


„Новото поколение стъклена ватa е разработена да бъде много по – чувствителна към околната среда, свойството механична устойчивост се увеличава, докато химическите съединения намаляват драстично. Емисията на формалдехиди намалява с 80%, емисиите на фенол намаляват с 50% и летливите емисии на органични частици намаляват с 70%. Фибрите и формата са запазени и продуктът е по – копринен на допир.

Ватата не дразни и не предизвиква сърбеж !!!

Това е доказано от многобройни участници, взели участие в тестове с „Новото поколение стъклена вата”. Материалът осигурява удобство и комфорт на потребителите и монтажниците със своята мека структура и липсата на миризма. Безопасна и екологосъобразна, стъклена вата от ново поколение, при чието производство са били използвани естествени минерали и рециклирани продукти, спестява 100 пъти енергията, която се използва по време на етапите на производство. „Стъклената вата от ново поколение“, спестява енергия и е чувствителна към околната среда, с нисък въглероден отпечатък, съобразена перфектно с всички детайли, докато същевремнно има добро възстановяване на дебелина благодарение на фибрите с гъвкава структура, които не се разпадат лесно.

Наред с топлоизолационните свойства, ватата от ново поколение показва добри акустични и пожарозащитни свойства, осигурява надеждно решение за всички детайли в сградата и техническа изолация.

Коефициентът на топлопроводимост е намален до 0,030 W/mK.

„Стъклената вата от ново поколение” се произвежда във вид на рула, плочи и шалета, за да може да се използва в различни сфери на приложения и при различни изисквания, осигурява надеждна изолация във всички детайли на сградата и техническа изолация.